четвер, 01 лютого 2007 10:56

Найближчий суперник Олега Маскаєва повинен визначитися наступного тижня

  Олегу Маскаєву однаково з ким битися
Олегу Маскаєву однаково з ким битися

Всесвітня боксерська рада (WBC) відповідно до своїх правил ухвалила, що представники діючого чемпіона світу у важкій вазі за версією цієї організації Олега Маскаєва, екс-чемпіона Віталія Кличка і обов"язкового претендента Семюела Пітера повинні провести переговори під керівництвом незалежного посередника і визначити, хто повинен зустрітися з Маскаєвим першим, повідомляє "Спорт-Експрес".

Представники чемпіона хочуть цією весни провести поєдинок Кличка, який через свій статус почесного чемпіона має право на негайний поєдинок за титул. Проте представники Пітера, який завоював в січні цього року позицію обов"язкового претендента на титул, вважають, що наступним супротивником Маскаєва повинен стати їх підопічний. У прес-релізі підкреслюється, що всупереч повідомленням, що з"являлися в пресі, WBC не ухвалював ніяких рішень щодо кандидатури наступного суперника Олега Маскаєва.

Очікується, що переговори почнуться в понеділок в штаб-квартирі WBC в Мехіко, до цього сторони повинні узгодити кандидатуру незалежного посередника. Якщо представники боксерів не зможуть досягти угоди, рішення цієї суперечки буде передано до спортивного арбітражного суду в Лозанні. Рішення цієї інстанції буде остаточним і обов"язковим до виконання всіма сторонами, включаючи WBC.

Зараз ви читаєте новину «Найближчий суперник Олега Маскаєва повинен визначитися наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі