пʼятниця, 24 грудня 2010 17:27

Блаттер поговорив по телефону з Януковичем про Євро-2012 і ФФУ

Блаттер поговорив по телефону з Януковичем про Євро-2012 і ФФУ

Президент України Віктор Янукович і президент ФІФА Йозеф Блаттер в телефонній розмові обговорили питання підготовки країни до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року, а також ситуацію щодо Федерації футболу України.

"Україна досягла істотного прогресу і повернулася у затверджений графік підготовки", - сказав Блаттер, якого цитує прес-служба глави держави.

Сторони обговорили питання протистояння всередині Федерації футболу України і поширеної в ЗМІ інформації про втручання державних чиновників в роботу цієї громадської організації. Зі свого боку президент України зазначив:

"Мені невідомі факти втручання в справи Федерації футболу з боку державних органів і службовців, але якщо я про це дізнаюся, я жорстко буду припиняти такі дії як щодо ФФУ, так і до будь-якої іншої громадської організації".

Нагадаємо, конгрес ФФУ, що почався після 11 години 15 грудня, по суті, так і не відбувся.

На початку засідання віце-президент ФФУ Сергій Стороженко запропонував внести до порядку денного питання про вотум довіри президенту ФФУ Григорію Суркісу. Григорій Михайлович послався на те, що внести таку поправку до порядку безпосередньо перед засіданням неможливо, бо це не відповідає букві закону.

Врешті-решт, після трьох годин безрезультатних спроб перейти до порядку денного Григорій Суркіс закрив засідання. Наступне має відбутися через 90 днів.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Блаттер поговорив по телефону з Януковичем про Євро-2012 і ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі