середа, 15 грудня 2010 14:53

Григорій Суркіс розпустив конгрес ФФУ

Григорій Суркіс розпустив конгрес ФФУ

Конгрес ФФУ, що почався після 11 години 15 грудня, по суті, так і не відбувся.

На початку засідання віце-президент ФФУ Сергій Стороженко запропонував внести до порядку денного питання про вотум недовіри президенту ФФУ Григорію Суркісу. Григорій Михайлович послався на те, що внести таку поправку до порядку безпосередньо перед засіданням неможливо, бо це не відповідає букві закону.

Потім Суркіс запропонував прийняти існуючу порядку денного, але за це рішення проголосувало менше половини учасників. Після перерахунку учасників з'явилася пропозиція голосувати таємно. Але і ця ініціатива не була підтримана.

Протягом трьох годин події в Будинку футболу нерідко нагадували баталії у Верховній Раді. Ближче до кінця перед членами Конгресу виступила представник УЄФА, яка побічно підтримала позицію Григорія Суркіса.

Врешті-решт, після трьох годин безрезультатних спроб перейти до порядку дня Григорій Суркіс закрив засідання. Наступне має відбутися через 90 днів.

За матеріалами Turnir.ua

Зараз ви читаєте новину «Григорій Суркіс розпустив конгрес ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі