четвер, 07 липня 2011 16:53

БК "Будівельник" отримав нового головного тренера

БК "Будівельник" отримав нового головного тренера

Новим наставником БК "Будівельник" став добре відомий в Україні чорногорський спеціаліст Звездан Мітрович.

Звездан Мітрович досить швидко досяг успіху в українському баскетболі, в 2005 і 2006 роках приводячи южненський "Хімік" до "бронзи" Суперліги. Далі тренер працював у "Кривбасбаскеті".

Звездан прокоментував так своє призначення:

- Я почав працювати в Україні з 2002 року, і наступний сезон стане десятим, який я проводжу в цій країні. І можу сказати, що запрошення в "Будівельник" стало очевидним кроком вперед в моїй кар'єрі - це дуже приємно, що мені довірили тренувати чемпіона країни.

Я добре розумію український баскетбол, і рухи в ньому відбуваються, бо знаю, що тут набагато складніше залишитися на вершині, ніж навіть досягти сходження на неї. Тому для мене важливо зберегти "Будівельник" сильною боєздатною командою, де однаково добре себе проявляли б українські та зарубіжні гравці. Але при цьому, як це було у всіх моїх попередніх клубах - грати будуть ті, хто цього заслуговує.

Хочеться створювати на майданчику таку атмосферу, яка збирала б повні зали глядачів, щоб уболівальник бачив самовіддачу від усіх - тренерів, гравців, адміністрації, і сам переймався цією енергетикою.

Зараз Звездан Мітрович відправляється в Китай з другою збірної Чорногорії, яку він очолює, щоб взяти участь в "Турнірі чотирьох націй". До роботи з "Будівельником" тренер впритул приступить в перших числах серпня.

Зараз ви читаєте новину «БК "Будівельник" отримав нового головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі