субота, 07 травня 2022 17:03

Битва за суп. Астаф'єва заявила, що Мілевський вимагав безкоштовну їжу

Битва за суп. Астаф'єва заявила, що Мілевський вимагав безкоштовну їжу
Співачка Даша Астаф'єва заявила, що ексфутболіст Артем Мілевський вимагав безкоштовний суп у волонтерів Фото: instagram.com/timi1010

Співачка Даша Астаф'єва звинуватила колишнього футболіста збірної України Артема Мілевського в тому, що той зажадав безкоштовної їжі для себе та своїх друзів у ресторані, де волонтерить модель.

Як розповіла Астаф'єва ISLND TV, Мілевський взяв шість порцій супу для себе та друзів і відмовився за них заплатити.

"Він залишився (в Києві. - Gazeta.ua), але з ним була така сутичка, коли він приходив і вимагав суп. Один із наших волонтерів сказав, мовляв, знаєш, у тебе на бухло є гроші, а ти не можеш заплатити. Тому що ми ці гроші витрачаємо на закупівлю продуктів", - розповіла Астаф'єва.

Вона зазначила, що ці шість порцій більше знадобилися б дітям з Охматдиту чи ЗСУ.

"Виходить, що він забрав у дітей з Охматдиту або у військових ці шість порцій і вимагає: "Видайте мені суп!" Я не стрималася й кажу: "Ти знаєш, я думаю, що ти можеш знайти час і піти приготувати собі і своїм друзям суп, з якими ти відпочивав уночі". Після цього він припинив до нас приходити", - продовжила вона.

Астаф'єва додала, що їй соромно за таких людей: "Там по перегару чути, наскільки людині не до війни та не до солідарності".

Пізніше сам Артем Мілевський в Instagram опублікував відеоролик, де він розвантажує гуманітарну допомогу.

Колишній футболіст також відповів на звинувачення Астаф'євої у вимаганні супу.

"Дашка-картошка, якщо захочеш ще хайпанути на мені, клич, придумаємо історію пореальніше. P.S. Шість супів... "Вимагав", це топчик", - підписав відео Мілевський.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Artem Milevskyi (@timi1010)

Даша Астаф'єва - українська модель, співачка, актриса та телеведуча. Солістка гурту NikitA (2008-2017).

Артем Мілевський був зіркою київського "Динамо" у сезонах 2008/2011. Виступав у складі збірної України на ЧС-2006 та Євро-2016. Також виступав у чемпіонаті Туреччини, Росії, Румунії, Хорватії, Білорусі й Угорщини. Влітку 2021-го завершив професійні виступи.

Зараз ви читаєте новину «Битва за суп. Астаф'єва заявила, що Мілевський вимагав безкоштовну їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі