четвер, 17 лютого 2022 12:54

"Більшість гравців "Динамо" розглядають варіант залишити Україну" - Вербич про можливе вторгнення Росії

"Більшість гравців "Динамо" розглядають варіант залишити Україну" - Вербич про можливе вторгнення Росії
Беньямін Вербич виступає за "Динамо" із початку 2018 року. Фото: ФК "Динамо" Київ

Півзахисник київського "Динамо" Беньямін Вербич поділився думками про можливу загрозу вторгнення Росії в Україну.

За словами гравця збірної Словенії, його одноклубники покинуть Україну, якщо Росія нападе.

"Відчуття, коли дивишся телевізор або читаєш новини, не з приємних. Я не знаю, що й думати. Це те, чого я не міг уявити навіть у найгірших думках. Однак тепер, за повідомленнями ЗМІ, війна, схоже, уже майже на носі. Я досі не можу уявити, що це станеться насправді.

Єдине, що ми можемо зробити, це сподіватися на дипломатичні угоди. Я зараз за кордоном, але моя сім'я в Києві. Більшість одноклубників розглядають можливість ненадовго покинути Україну на випадок, якщо справді почнеться війна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боїться агресії Росії. Лідер "Динамо" готовий покинути Україну

Чи надав нам клуб якісь інструкції щодо цього? Особливої паніки в клубі поки що немає. Як і в країні. Я не хочу занадто порушувати тему політики, але маю відчуття, що в інтернеті набагато більше паніки, ніж у реальному житті. Люди нетерплячі до цієї ситуації, але поки що вона доволі спокійна. Сподіваюся, такою і залишиться.

Що кажуть українські одноклубники? Ця сага триває вже певний час. Хвилювання почалися на Донбасі й у Криму й тривають із 2014 року. Ми вже обговорювали це з командою. Чогось усі були впевнені, що цей конфлікт не пошириться далі. Однак в останні дні вони також трохи більше нервуються і думають про те, що станеться у разі найгіршого випадку. Незручне напруження дійсно є, але гадаю, дедалі більше людей тримаються думки, що війни не буде. Я і сам сподіваюся, що все завершиться мирним шляхом", - сказав Вербич у коментарі Sportklub.n1info.si.

Беньямін Вербич перейшов у "Динамо" на початку 2018 року з "Копенгагена". Під час роботи Олександра Хацкевича й Олексія Михайличенка був одним із лідерів команди. З приходом Мірчі Луческу втратив місце в команді. Контракт гравця з "Динамо" чинний до літа 2022 року.

Зараз ви читаєте новину «"Більшість гравців "Динамо" розглядають варіант залишити Україну" - Вербич про можливе вторгнення Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі