субота, 20 березня 2010 22:48

Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"

Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"

20-21 березня в київському Палаці спорту проходить 18-й міжнародний турнір з художньої гімнастики "Кубок Дерюгіної". Змагання входять в серію Гран-прі.

Для гімнасток турнір стане одним з головних етапів підготовки до чемпіонату Європи, а для юніорів ці змагання матимуть ще більшу вагу. За їх результатами можна буде забезпечити собі участь в Юнацьких Олімпійських іграх, які в серпні цього року відбудуться вперше.

Сьогодні відбулася офіційна церемонія відкриття змагань. Квитки коштують 15, 20, 25 гривень. У Палаці спорту продають одяг та інвентар для гімнасток, сувенірну продукцію. Футболку з назвою турніру можна купити за 120 гривень, фотографії гімнасток коштують дві гривні. Особливою популярністю у покупців користуються знімки Ганни Безсонової.

Дворазова бронзова призерка Олімпійських Ігор завершила спортивну кар"єру, але взяла участь у показовому виступі збірної України на відкритті турніру. На прес-конференції, присвяченій турніру, Ірина Дерюгіна заявила, що головною подією цього року буде прощання з Безсоновою. Це стане родзинкою "Кубка Дерюгіної-Нафтогаз-2010".

"Я не хочу говорити, що це буде, хай глядачі приходять в Палац спорту. Молодим дівчаткам з нашої команди без неї буде дуже складно. Але Ганна про нас не забуває, вона щодня приходить в зал, тренується, вона в прекрасній спортивній формі. Отже, можливо, її рішення попрощатися з художньою гімнастикою тимчасове, і, можливо, коли-небудь ми її ще побачимо на змаганнях", - сказала Дерюгіна.

Сьогодні перше місце у багатоборстві завоювала росіянка Дар"я Дмітрієва. Друге і третє місця зайняли українки – Аліна Максименко і Анна Різатдінова відповідно.

Завтра, об 11:30 змагатимуться юніори, о 14:30 – дорослі художниці. О 16:50 відбудеться церемонія закриття турніру і показові виступи.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Безсонова виступила на "Кубку Дерюгіної"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі