вівторок, 20 листопада 2012 10:02

Бекхем оголосив, що йде з "Лос-Анджелес Гелаксі"

Бекхем оголосив, що йде з "Лос-Анджелес Гелаксі"
Бекхем поки не вішає бутси на цвях. Фото: afp.com

Колишній капітан збірної Англії з футболу Девід Бекхем оголосив, що залишить клуб "Лос-Анджелес Гелаксі". Про це повідомляє Associated Press.

Останній матч за "Лос-Анджелес" 37-річний Бекхем проведе 1 грудня, коли команда в фіналі Головної ліги сокера (MLS) зіграє з "Х'юстон Динамо".

Англієць заявив, що він поки не планує завершувати професійну кар'єру, проте не став говорити про те, де буде грати далі. Раніше ЗМІ повідомляли, що Бекхем може підписати контракт з клубом з Австралії.

За словами гравця, він радий тому, що за останній час популярність футболу в США виросла. Бекхем відзначив, що може продовжити співпрацю з MLS вже після завершення кар'єри, однак подробиці розкривати не став.

Бекхем виступає за "Гелаксі" з 2007 року. Разом з командою він тричі доходив до фіналу MLS, перемігши лише в 2011 році. Всього англієць провів за каліфорнійський клуб 98 матчів, відзначившись 18-ма голами.

У 2009 і 2010 роках на правах оренди Бекхем виступав за італійський "Мілан". У січні 2012 року повідомлялося, що він близький до переходу в паризький ПСЖ, проте футболіст підписав новий контракт з "Гелаксі".

Зараз ви читаєте новину «Бекхем оголосив, що йде з "Лос-Анджелес Гелаксі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі