субота, 23 вересня 2006 15:42

Бекхем може сісти в "Реалі" на лаву запасних

Півзахисник мадридського "Реала" Девід Бекхем, 31 рік, може втратити місце в основному складі "галактікос", тому що головний тренер Фабіо Капелло, 60 років, не може надати ніяких гарантій, повідомляє "Советский спорт". Останні кілька місяців у Бекхема йде чорна смуга: спочатку він склав з себе повноваження капітана збірної Англії, а потім новий головний тренер Стів Макларен перестав викликати його до збірної зовсім.

Тепер Бекхем може не отримувати місце у стартовому складі "Реала", як це було у минулий уік-енд у матчі Примери проти "Реала Сос"єдад". Однак Девід вийшов під завісу гри і забив другий гол. Тепер Капелло відмітив, що поки що не знає, чи виставить він Бекхема у стартовому складі у неділю проти "Бетіса".

- Я поки що не прийняв рішення про Бекхема, але 12 гравців не можуть вийти на поле, - сказав Капелло. - Я змінюю склад, так що деякі не потрапляють у склад на кожний матч. Девід - член команди, такий, як і всі інші.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем може сісти в "Реалі" на лаву запасних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі