вівторок, 09 квітня 2013 14:23

Бекхем і Роналду поборються за премію Golden Foot

Бекхем і Роналду поборються за премію Golden Foot
Девід Бекхем. Фото: skysports.com

Організатори премії Golden Foot, яка вручається футболістам старше 28 років за внесок у розвиток футболу, оголошено список номінантів цього року.

До числа кандидатів увійшли: Самюель Ето'О (Анжі), Ікер Касільяс (Реал), Дідьє Дрогба (Галатасарай), Мирослав Клозе (Лаціо), Давід Трезеге (Рівер Плейт), Андрес Іньєста (Барселона), Кріштіану Роналду (Реал), Андреа Пірло (Ювентус), Френк Лемпард (Челсі) і Девід Бекхем (ПСЖ).

Нагадаємо, що минулого року володарем премії став нападаючий Златан Ібрагімович. У 2005 році Golden Foot отримав український футболіст Андрій Шевченко.

Премія присуджується на основі інтернет-голосування з 10 кандидатів, які вибирає, в свою чергу, спеціальна комісія з журналістів зі всього світу.

Переможці залишають відбиток своєї стопи на Алеї Слави Champions Promenade. Також, раз на рік, там відзначаються кілька видатних футболістів.

Зараз ви читаєте новину «Бекхем і Роналду поборються за премію Golden Foot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі