понеділок, 25 лютого 2013 11:04

Роналдо, Саркозі і Вікторія: віпи прийшли подивитися на дебют Бекхема
29

Фото: ФОТО: Reuters
Вікторія Бекхем

Півзахисник "ПСЖ" Девід Бекхем вийшов на заміну у матчі 26-го туру чемпіонату Франції проти "Марселя" (1:0, другий тайм).

Таким чином, 37-річний хавбек, замінивши на 78-й хвилині Хав'єра Пасторе, дебютував у складі парижан.

"Це був особливий вечір для команди і для мене. Уболівальники чудово мене зустріли. Надіти футболку "ПСЖ" і вийти на поле - це все незабутньо.

Перемога над "Марселем" дуже важлива для нас. Це дозволило "ПСЖ" відірватися від них на вісім очок", - цитує Бекхема Goal.com.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПСЖ переміг "Марсель" у дебютному матчі Бекхема

Додамо, що ПСЖ переміг "Марсель" з рахунком 2:0. Ніколя Н'Кулу зрізав м'яч у свої ворота в самому дебюті, а в доданий час відзначився Златан Ібрагімович.

"ПСЖ" набрав 54 очки і зберіг лідерство в лізі 1. На три очки від столичної команди відстає "Ліон", а від "Марселя" вже на вісім.

Подивитися на гру прийшло багато зіркових глядачів. Роналдо, який давно бореться із зайвою вагою, трибуни зустріли оплесками. Йому вручили клубну футболку з № 9, Ібрагімович ласкаво обійняв бразильця, а спортивний директор "ПСЖ" Леонардо поплескав по плечу.

Також на трибунах були екс-президент Франції Ніколя Саркозі з сином, актор з фільму "Амелі" Жамель Дебузз і дружина Бекхема Вікторія.

Зараз ви читаєте новину «Роналдо, Саркозі і Вікторія: віпи прийшли подивитися на дебют Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі