понеділок, 11 липня 2011 11:22

"Бажання Олійника я на томографі не розглядав" - Ярославський

"Бажання Олійника я на томографі не розглядав" - Ярославський

Незважаючи на заяву головного тренера "Металіста" Мирона Маркевича, що півзахисник клубу Денис Олійник вже в "Дніпрі", президент харків'ян Олександр Ярославський не поспішає ставити крапку. І не збирається "консервувати" футболістів у своєму клубі.

- Раз Мирон Богданович сказав, значить питання вирішене, - говорить Олександр Владленович. - Але я людина забобонна, тому б так не говорив. Поки гроші не будуть на рахунку, вважати угоду завершеною я не можу.

- Є якісь фінансові труднощі з цього питання?

- Ніяких проблем немає. Звичайна технічна робота.

- Олійник себе дуже непогано проявив в "Металісті"...

- І Жажа теж. Але якщо клуб буде "консервувати" футболістів, жоден нормальний гравець сюди не піде. Гравець повинен бачити перспективу, що він прийшов і може в майбутньому поміняти команду. Кров весь час повинна оновлюватися для того, щоб організм був здоровим.

- Тобто ініціатива виходила від футболіста, а Ви не заперечували?

- Усі футболісти хочуть грати в "Челсі", "Манчестері". Бажання Дениса я на томографі не розглядав, що він хотів, а що - ні. Йде така робота - і добре.

- Агент Олійника Андрій Головаш сказав, що Ви висунули гравцеві ультиматум: або до "Дніпра", або будеш знищений як футболіст. І що для Вас головне гроші, а не побудова команди.

- Це смішно. Хто такий Головаш? Людина, яку в Україні ніхто ніколи не бачив. Я з ним один раз говорив, так це мені нагадало печерні роки Він сидить собі за кордоном, чи то в Голландії, чи то в Португалії, і розмірковує про український футбол, про Харків, вболівальників. Приїхав би сюди і тут працював. Я, припустимо, з Харкова практично не виїжджаю. Що це говорить? Про команду я думаю або про гроші?

Футбол - це не заробіток. Ті 35-40 мільйонів, які я інвестую в клуб, не повернуться ніколи. Крім радості на душі від позитивних результатів і посмішок вболівальників. Те, що заплатять за Олійника, навіть на зарплату футболістам не вистачить. Щоб бути об'єктивним, потрібно знаходитися поруч. Тоді можна давати правильну оцінку тому, що відбувається.

Зараз ви читаєте новину «"Бажання Олійника я на томографі не розглядав" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі