пʼятниця, 25 березня 2011 16:38

"Баварія" знайшла заміну ван Галю

"Баварія" знайшла заміну ван Галю

Новим головним тренером мюнхенського футбольного клубу "Баварія" стане Юпп Хайнкес. Він очолить мюнхенську команду в червні 2011 року. Хайнкес підписав з "Баварією" дворічний контракт, повідомляє офіційний сайт клубу. 65-річний німецький фахівець змінить на посту наставника команди голландця Луї ван Галя.

Контракт ван Галя діяв до кінця сезону-2011/12, проте клуб домовився з голландцем про дострокове розірвання угоди. Після закінчення сезону-2010/11 ван Галь залишить "Баварію".

Хайнкес очолить мюнхенський клуб втретє у своїй кар'єрі. Він працював тренером "Баварії" з 1987 по 1991 роки і двічі виграв з командою чемпіонат Німеччини. Крім того, Хайнкес виконував обов'язки наставника мюнхенців в кінцівці сезону-2008/09. Тоді "Баварія" фінішувала в першості країни на другому місці.

В даний час Хайнкес займає посаду головного тренера леверкузенського "Байєра", який знаходиться на другому місці в чемпіонаті Німеччини. "Баварія" займає в першості країни четверте місце. З Ліги чемпіонів мюнхенці вибули в 1/8 фіналу, поступившись міланському "Інтеру".

Головним досягненням у тренерській кар'єрі Хайнкес стала перемога в Лізі чемпіонів сезона-1997/98 з мадридським "Реалом". Також тренер працював з кількома німецькими та іспанськими клубами і португальською "Бенфікою".

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" знайшла заміну ван Галю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі