четвер, 07 червня 2012 10:36

"Барселона" платитиме Віланові сім мільйонів євро в рік

"Барселона" платитиме Віланові сім мільйонів євро в рік
Віланова змінив Гварліолу на посаді наставника "Барселони" Фото: EPA

Новий головний тренер іспанського футбольного клубу "Барселона" Тіто Віланова буде отримувати сім мільйонів євро за сезон. Про це повідомляє іспанське видання El Confidencial.

На посаді помічника Хосепа Гвардіоли, якого він змінив на посту наставника "Барселони", зарплата Віланови була меншою на два мільйони євро. Сам Гвардіола отримував близько семи з половиною мільйонів євро за сезон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Не хочу нікого тренувати" - Гвардіола

Лідером чемпіонату Іспанії за розміром заробітної плати серед тренерів є наставник мадридського "Реала" Жозе Моурінью. Наприкінці травня португалець підписав з командою новий чотирирічний контракт, згідно з яким він отримуватиме 11 мільйонів євро на рік.

Хосеп Гвардіола залишив пост тренера "Барселони" наприкінці сезону-2011/12. За словами іспанця, йому потрібен відпочинок від щоденних думок про футбол. За інформацією ЗМІ, активний інтерес до Гвардіоли проявляє власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Барселона" виграла Кубок Іспанії в останньому матчі Гвардіоли

42-річний Віланова допомагав Гвардіолі з моменту його приходу в "Барселону" в 2008 році, а до цього ще сезон працював з Гвардіолою у другій команді каталонського клубу.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" платитиме Віланові сім мільйонів євро в рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі