неділя, 11 грудня 2011 11:18

"Барселона" перервала десятиматчеву переможну серію "Реала"
19

Фото: Фото: Reuters

"Барселона" виграла у мадридського "Реала" у матчі чемпіонату Іспанії. Зустріч, що проходила в Мадриді 10 грудня, закінчилася з рахунком 3:1 на користь каталонців.

Рахунок у матчі відкрив "Реал", забивши вже на першій хвилині - Карім Бензема скористався грубою помилкою голкіпера "Барселони" Віктора Вальдеса, який невдало вибив м'яч від своїх воріт. Однак зміцнити перевагу "Реалу" не вдалося. На 25-й хвилині Кріштіану Роналду мав можливість забити другий гол, але не влучив по воротах з вигідної позиції.

Через п'ять хвилин після цього "Барселона" зрівняла рахунок - Алексіс Санчес точним ударом завершив атаку, розпочату Ліонелем Мессі. На початку другого тайму каталонці вийшли вперед, після того як Хаві сильно пробив з-за меж штрафного, і м'яч, зрикошетивши від захисника, влетів у дальній кут. Остаточний рахунок на 66-й хвилині встановив Сеск Фабрегас, який замкнув головою подачу Алвеса з правого флангу.

Завдяки цій перемозі "Барселона" набрала 37 очок і зрівнялася за цим показником з "Реалом", у якого, однак, є гра в запасі. На третьому місці в чемпіонаті Іспанії йде "Валенсія", яка 10 грудня програла в гостях "Бетісу". У "Валенсії" 30 очок.

Наступне "Ель Класіко" відбудеться 22 квітня 2012 року на "Камп Ноу" в Барселоні. "Реал" не вигравав у "Барселони" в чемпіонаті Іспанії з травня 2008 року: в останніх семи матчах цих команд каталонці виграли шість разів із загальною різницею м'ячів 19:3; один матч закінчився внічию 1:1.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" перервала десятиматчеву переможну серію "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі