понеділок, 28 березня 2011 11:54

Балотеллі "від нудьги" кидав дротики у молодих футболістів "Манчестер Сіті"

Балотеллі "від нудьги" кидав дротики у молодих футболістів "Манчестер Сіті"

"Манчестер Сіті" призначив на понеділок, 28 березня, спеціальне зібрання свого керівництва, щоб обрати міру покарання за новий проступок нападника Маріо Балотеллі.

Маріо сидів біля відчиненого вікна другого поверху будівлі бази клубу і "від нудьги" кидав дротики в молодих футболістів. І хоча ніхто не постраждав, керівництво "Сіті" звернуло на цей інцидент увагу.

Головний тренер "городян" Роберто Манчіні лише в понеділок вранці повернеться в розташування клубу з Італії і обговорить з керівництвом міру покарання, яка буде застосована до 20-річного Балотеллі.

Тим часом у пресі все активніше ходять чутки, що Манчіні готовий визнати свою помилку в підписанні Балотеллі. Тренер так і не зумів впоратися з непростим характером футболіста і тепер хоче відпустити Маріо в "Мілан" в обмін на нападника "россонері" Златана Ібрагімовича.

Раніше стало відомо, що Манчіні попросив у босів "Манчестер Сіті" ще 100 мільйонів фунтів на посилення складу, повідомляє People.

Італійський фахівець, який витратив 150 млн фунтів на гравців минулого року, вважає, що нинішнього складу не достатньо для завоювання великих трофеїв, що не до душі вже багатьом в адміністрації "городян".

Манчіні заявив, що власникові "МанСіті" шейхові Мансуру доведеться профінансувати ще одну трансферну кампанію, якщо він хоче, щоб клуб закріпився серед провідних команд Англії.

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі "від нудьги" кидав дротики у молодих футболістів "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі