понеділок, 21 березня 2011 11:14

Збірна Італії приїде до Києва без Балотеллі та Де Россі

Збірна Італії приїде до Києва без Балотеллі та Де Россі

Головний тренер збірної Італії Чезаре Пранделлі оголосив склад на відбірковий матч Євро-2012 з командою Словенії та товариський поєдинок зі збірною України, які пройдуть 25 і 29 березня відповідно.

Як і передбачалося, до лав "Скуадри Адзурри" не викликані півзахисник "Роми" Даніеле Де Россі і форвард "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі, яких тренер виключив з дисциплінарних міркувань. Балотеллі заробив вилучення в першому таймі матчу "Манчестер Сіті" - "Динамо", грубо зігравши проти динамівця Горана Попова. Пізніше тренер "МанСіті" Роберто Манчіні заявив, що нападаючий в якості покарання також пропустив вчорашній матч проти "Челсі". Де Россі отримав від УЄФА триматчеву дискваліфікацію після того, як ударив ліктем капітана "Шахтаря" Даріо Срну.

Склад збірної Італії:

Воротарі: Буффон ("Ювентус"), Сірігу ("Палермо"), Вівіано ("Болонья")

Захисники: Асторі ("Кальярі"), Бальдзаретті ("Палермо"), Бонуччі, К'єлліні (обидва - "Ювентус"), Крішіто (Дженоа), Гастальделло ("Сампдорія"), Маджо ("Наполі"), Раноккія ("Інтер"), Сантон ("Чезена")

Півзахисники: Аквілані, Маркізіо (обидва - "Ювентус"), Маурі ("Лаціо"), Монтоліво ("Фіорентина"), Мотта ("Інтер"), Ночеріно ("Палермо"), Пароло ("Чезена"), Джовінко ("Парма")

Нападники: Кассано ("Мілан"), Джилардіно ("Фіорентина"), Матрі ("Ювентус"), Пацціні ("Інтер"), Россі ("Вільярреал")

Нагадаємо, матч Україна - Італія відбудеться 29 березня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок - о 21:45, пряма трансляція на телеканалі "Інтер".

Зараз ви читаєте новину «Збірна Італії приїде до Києва без Балотеллі та Де Россі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі