субота, 26 лютого 2011 12:36

Збірна України зіграє з Італією в Дніпропетровську - ЗМІ

Збірна України зіграє з Італією в Дніпропетровську - ЗМІ

Як відомо, свій наступний товариський матч у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012 збірна України проведе 29 березня: у цей день команда Юрія Калитвинцева прийме на своєму полі збірну Італії.

Станом на початок лютого Федерація футболу України розглядала два варіанти з місцем проведення цього поєдинку - Донецьк і Дніпропетровськ. Щоправда, пізніше цей поєдинок був вилучений з переліку запланованих матчів збірної Італії, що породило хвилю чуток про зрив матчу.

Проте вчора відразу два провідних італійських видання - La Gazzetta dello Sport і La Republica - підтвердили інформацію про те, зустріч збірних України та Італії все-таки відбудеться, як і планувалося спочатку, 29 березня.

При цьому, як повідомляє "9-й канал" з посиланням на "добре поінформовані джерела", ця гра з імовірністю 99% відбудеться у Дніпропетровську на "Дніпро-Арені".

Зараз ви читаєте новину «Збірна України зіграє з Італією в Дніпропетровську - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі