четвер, 10 лютого 2011 10:15

"Після перерви ми просто відмучилися" - Калитвинцев про матч зі Швецією

"Після перерви ми просто відмучилися" - Калитвинцев про матч зі Швецією

В.о. головного тренера збірної України Юрій Калитвинцев не отримав задоволення від перемоги на турнірі в Кіпрі. Про це наставник заявив після вчорашнього поєдинку з командою Швеції.

"Ми добре зіграли в обороні, а ось в атаці у нас майже нічого не виходило. І якщо в першому таймі хоча б виникали якісь передумови для проведення гострої атаки, то в другому - взагалі нічого. Можна сказати, що після перерви ми просто відмучилися. Тому в підсумку я залишився незадоволений якістю гри, хоча ми і веземо додому трофей", - сказав Калитвинцев, якого цитує прес-служба ФФУ.

Тренер також відзначив, що якщо б матчі йшли не щодня, то склад на гру зі шведами був би іншим.

"Якщо б друга гра була хоча б через день, ви б побачили трошки інший склад. Я вже говорив, що на 80% ми знаємо, з ким нам йти далі. А ці двадцять відсотків, завдяки таким турнірам, будемо шукати. Я не кажу, що серед тих, по кому ми вже визначилися немає проблем. Вони є, але ми хоча б визначилися", - сказав він.

Нагадаємо, вчора збірна України перемогла команду Швеції у фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup". Основний час матчу завершився внічию 1:1, а в серії пенальті точнішими виявилися українці - 5:4. У першому матчі українці обіграли команду Румунії також у серії пенальті.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Після перерви ми просто відмучилися" - Калитвинцев про матч зі Швецією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі