пʼятниця, 11 лютого 2011 12:33

"Відтепер будемо рухатися тільки вперед" - Калитвинцев

"Відтепер будемо рухатися тільки вперед" - Калитвинцев

В.о. головного тренера національної збірної України Юрій Калитвинцев обіцяє, з кожним новим матчем команда буде прогресувати. Про це він заявив після завершення міжнародного турніру на Кіпрі.

"З румунами ми грали першим номером. Дещо виходило, щось - ні, але хороші моменти, безумовно, були. Зі шведами діяли на контратаках, і повинен сказати, що в цій невидовищній, на перший погляд, грі наші підопічні вхопили суть того, що від них було потрібно. Тепер залишилося з'єднати ці напрацювання, і я впевнений, що зробити це буде зовсім нескладно. Так що відтепер з кожним збором ми будемо рухатися тільки вперед, тому що до цього, чесно кажучи, в чомусь топталися на місці", - сказав Калитвинцев, якого цитує "Спорт-Экспресс в Украине".

Тренер також відзначив правильність свого рішення взяти на турнір всього 22 футболістів, тоді як суперники привезли на турнір по три десятки гравців.

"Ми йшли на це абсолютно осмислено. Бути може, нашим суперникам потрібно було подивитися у справі когось з потенційних кандидатів, тоді як ми робили це протягом цілого року і не бачили ніякого сенсу в тому, щоб набирати дуже багато людей. Викликали рівно стільки, щоб всі хлопці зіграли по однієї повноцінної грі і винесли однакове навантаження. Будь у хлопців день відпочинку, і швидше за все, на матч зі шведами вийшли б інші виконавці, тому що нам потрібно награвати чіткі поєднання. А грати кожен день, звичайно, неправильно . В ідеалі хотілося б проводити спарені матчі через три дні на четвертий, і ми однозначно будемо йти по шляху стабілізації складу. Чим частіше кістяк буде з'являтися на полі, тим буде краще. Але "кістяк" - це не одинадцять чоловік. А трішки більше " , - сказав він.

Наступний товариський матч збірна України зіграє 29 березня проти чотириразових чемпіонів світу команди Італії.

Нагадаємо, 9 лютого збірна України перемогла команду Швеції у фінальному матчі міжнародного турніру "Cyprus Cup". Основний час матчу завершився внічию 1:1, а в серії пенальті точнішими виявилися українці - 5:4. У першому матчі українці обіграли команду Румунії також у серії пенальті.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Відтепер будемо рухатися тільки вперед" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі