субота, 19 березня 2011 11:44

Балотеллі вибачився перед "Манчестер Сіті" за вилучення в матчі з "Динамо"

Балотеллі вибачився перед "Манчестер Сіті" за вилучення в матчі з "Динамо"

Італійський форвард "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі вибачився перед партнерами по команді за червону картку, отриману в матчі-відповіді 1 / 4 фіналу ЛЄ з київським "Динамо".

"Я шкодую про свій вчинок. Мені дуже соромно перед своїми одноклубниками за те, що я підвів команду, адже моє вилучення, безсумнівно, вплинуло на підсумковий результат".

"Я намагався показати свою кращу гру. Я роблю це в кожному матчі", - говорить Балотеллі.

"Я не збирався грати грубо проти Попова. Просто м'яч був у повітрі, і я пішов на нього з високо піднятою ногою".

"Я сподіваюся мене пробачать, адже я хочу допомогти "Манчестер Сіті" добитися успіху", - цитує футболіста Football.ua з посиланням на офіційний сатй клубу.

На думку головного тренера "городян" Роберто Манчіні, саме витівка Балотеллі коштувала його команді виходу у чвертьфінал.

Так само всіх собак на Балотеллі навішала англійська преса.

Нагадаємо, що в четвер, 17 березня, в рамках 1 / 8 фіналу Ліги Європи київське "Динамо" поступилося в Манчестері місцевому "Сіті" з рахунком 1:0, але виграло двоматчеве протистояння з рахунком 2:1 і вийшло в 1 / 4 фіналу .

А в п'ятницю, 18 березня, відбулося жеребкування фінальної стадії Ліги Європи, згідно з яким суперником київського "Динамо" в 1 / 4 турніру стане португальська "Брага".

Зараз ви читаєте новину «Балотеллі вибачився перед "Манчестер Сіті" за вилучення в матчі з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі