Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 10:48

"Динамо" пройшло головного фаворита Ліги Європи
25

Фото: Reuters

Матч у Манчестері тримав у напрузі вболівальників обох команд з першої до останньої хвилини. Динамівці грамотно побудували оборону, віддавши ініціативу англійцям та сподіваючись на контратаки.

З багатьох моментів відзначитися господарі використали лише один – наприкінці першої половини зустрічі Коларов потужним ударом після розіграшу штрафного "пробив" Шовковського.

У другому таймі киянам вдалося зберегти прийнятний результат, а з фінальним свистком арбітра переможно здійняти руки догори – за сумою двох матчів "Динамо" перемогло "МанСіті" 2:1 та вийшло до чвертьфіналу Ліги Європи.

Нескладно було припустити, що на "Сіті оф Манчестер" динамівці будуть діяти другим номером. У захисті Юрій Сьомін випустив перевірений у матчі чемпіонату з "Ворсклою" квартет захисників – Сілва, Алмейда, Юссуф та Попов.

Власне, підсилити його наставник міг Бетао, інших варіантів не було – Михалик та Хачеріді цього вечора команді були не помічники. Замість травмованого Мілевського вийшов Нінкович. На вістрі атаки грав Шевченко, а Мілош допомагав йому з глибини поля.

Могли господарі забити в самому дебюті, чого вартий один момент Балотеллі, який пробив повз ворота з кута воротарського майданчика, але пронесло. Англійці впродовж усієї зустрічі атакували періодами. Кількахвилинний штурм воріт киян змінювався контролем м'яча динамівцями, а то й небезпечним ударом.

За часом володіння м'ячем перевага "городян" мінімальна – 52% проти 48%, за кількістю ударів у рамку воріт також майже рівновага – п'ять проти чотирьох.

В якому за рахунком матчі одним із найкращих у складі "Динамо" був Шовковський. Зараз голкіпер набрав блискучу форму, й був у прямому розумінні "половиною команди". У пропущеному м'ячі вина Олександра мінімальна – дуже класно пробив Коларов із двадцяти метрів.

У гравців та тренерів часу на святкування немає. З Манчестера у п'ятницю ввечері команда вилітає безпосередньо до Дніпропетровська, де в неділю на неї чекає складний поєдинок у рамках чемпіонату України проти "Дніпра".

А наступний єврокубковий суперник "Динамо" стане відомий у п'ятницю. О 14:00 за київським часом у швейцарському Ньоні відбудеться жеребкування 1/4 фіналу Ліги Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" пройшло головного фаворита Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути