пʼятниця, 26 червня 2009 08:32

Аршавін звільнив агента, який допоміг йому перейти в "Арсенал"

Аршавін звільнив агента, який допоміг йому перейти в "Арсенал"

Російський півзахисник лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін припинив співпрацю зі своїм представником Деннісом Лахтером. Про це інформує офіційний сайт футболіста збірної Росії.

"Тільки що я відправив офіційний лист Деннісу Лахтеру, в якому повідомив про те, що не хочу, щоб він і надалі представляв мої інтереси і виступав від мого імені. Це жодним чином не пов"язано з укладеним з "Арсеналом" контрактом - навпаки, хочу висловити величезну подяку Лахтеру за допомогу в переході в англійський клуб.

Але зараз, коли у мене виникають оперативні проблеми, а Денніс, у якого недавно народився син, живе в Ізраїлі і не може постійно бути поряд, простіше вирішувати всі питання самотужки", - цитує форварда "Арсеналу" "Спорт-Экспресс".

Довідка Gazeta.ua

Андрій Сергійович Аршавін (29 травня 1981, Ленінград) - російський футболіст, капітан збірної Росії, заслужений майстер спорту Росії (2008). Грає на позиціях другого нападаючого, атакуючого плеймейкера, півзахисника.

При тренерові Гусі Хіддінку став одним з основних гравців національної команди Росії. З лютого 2009 року є гравцем лондонського "Арсеналу". До цього 9 років виступав за санкт-петербурзький "Зеніт".

Зараз ви читаєте новину «Аршавін звільнив агента, який допоміг йому перейти в "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі