середа, 17 червня 2009 08:07

Церква нагородила Аршавіна "Святою Тетяною"

Церква нагородила Аршавіна "Святою Тетяною"

Православна церква нагородить нападаючого збірної Росії з футболу Андрія Аршавіна знаком "Святої Тетяни". За словами духівника "Зеніту" (колишнього клубу Аршавіна) Гліба Грозовського, 17 червня в соборі міста Пушкін Ленінградській області цю нагороду Аршавіну вручить петергофський єпископ Маркел, пише "Мій район".

Грозовський розповів, що рішення про нагородження футболіста знаком "Святої Тетяни" було прийнято ще у 2006 році. Духівник "Зеніту" назвав Аршавіна хорошим прикладом для молоді, відзначивши, що спортсмен не палить, не п"є і займає активну позицію із соціальних питань.

17 червня Аршавін, який з лютого 2009 року є гравцем лондонського "Арсеналу", відвідає в Пушкіні дитяче село SOS. Там відбудеться добродійна акція "Зіграй в команді друзів Андрія Аршавіна".

Знак "Святої Тетяни", покровительки студентській молоді Росії, був установлений в 1996 році. Він вручається людям, які займаються просвітницькою і соціальною діяльністю. У цієї нагороди є два ступені - молодіжна (для людей не старше 35 років) і ступінь "наставник молоді".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Церква нагородила Аршавіна "Святою Тетяною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі