неділя, 22 січня 2012 14:21

Ярослав Паніот став срібним призером Юнацьких Олімпійських ігор
10

Фото: noc-ukr.org

Новий формат змагань у фігурному катанні є лише одним із багатьох дисциплін, які дебютували на Олімпійських іграх в Інсбруку.

Об'єднувати команди один з одним з різних видів та, навіть, з різних країн, за словами організаторів, сприяє обміну ідеями, майстерністю між спортсменами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці завоювали першу медаль на Зимовій Юнацькій Олімпіаді

У старті фігуристів, до останнього ніхто не міг передбачити результат. Всі спортсмени (хлопці і дівчата в одиночному катанні та танцювальні дуети) були поділені на групи, де кожен атлет мав різний рівень підготовки.

Від України в команди потрапили – Ярослав Паніот (одиночне катання) та срібні призери I зимових Юнацьких Олімпійських ігор Олександра Назарова–Максим Нікітін (танцювальний дует), які змагались, відповідно в 2-й та 8-й групах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україну на першій зимовій юнацькій Олімпіаді представлять 23 спортсмени

Очки нараховувались за кожний виступ спортсмена і команди повинні були набрати якомога більше балів.

Ярослав Паніот разом зі своїми колегами по 2-й команді – Евелін Віл'янен з Фінляндії та Марія Сімонова - Дмітрій Драгун вибороли срібні медалі I зимових Юнацьких Олімпійських ігор.
Назарова - Нікітін, які покращили свій особистий результат майже на 4 бали, зі своєю 8-ю командою стали 4-ми, поступившись лише 1 балом 3 місцю.

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Паніот став срібним призером Юнацьких Олімпійських ігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі