середа, 20 червня 2012 13:19

Арбітра матчу Англія - Україна "розстріляли впритул з кулемета" у Вікіпедії

Вікіпедію атакували розлючені українські футбольні вболівальники. На українській та англійській версіях інтернет-енциклопедії з'явилося повідомлення про смерть судді Віктора Кашшаї, який не зарахував чистий гол Марка Девіча у ворота англійців.

Першою мішенню стала україномовна сторінка біографії угорського судді, яка одразу після завершення матч була змінена: невідомі користувачі дописали в кінці чимало образливих слів та прокльонів. Про це повідомляє Watcher.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Англія виходить до чвертьфіналу завдяки помилці рефері" - західні ЗМІ

Українці додали до інформації, що "після матчу був розстріляний впритул з кулемета, потім йому відрізали голову і насадили на палю, потім колесували, відрізали яйця, і заставили його родину дивитися на це. Після всього цього його рештки згодували диким псам. За деякими данними він є нетрадиційної сексуальної орієнтації, представник гей клубу арбітрів Угорщини в України. Як стало відомо одразу після закінчення матчу, Віктору Кашшаї, відрізали яйця і віддали бродячим собакам на вечерю".

Українські адміністратори майже одразу видалили цей текст, проте користувачі "оновлювали" новітню інформацію про суддю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам не зарахували чистий гол" - Блохін

На англомовній сторінці біографії судді з'явився розділ "смерть", де було залишено повідомлення про загибель від рук українських фанів та знищення тіла собакою: "Viktor Kassai was killed June 20 2012 by a bunch of ukrainian football fans. He was later divided and eaten by a dog".

Зараз ви читаєте новину «Арбітра матчу Англія - Україна "розстріляли впритул з кулемета" у Вікіпедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі