вівторок, 20 квітня 2010 18:43

Арбітр матчу "Динамо" - "Дніпро" отримав високу оцінку

Арбітр матчу "Динамо" - "Дніпро" отримав високу оцінку

Центральний матч 26-го туру між "Динамо" і "Дніпром" завершився скандалом. На 26-ій хвилині головний арбітр матчу Олег Зубарєв вилучив дніпропетровця Віталія Мандзюка, розцінивши порушення як фол останньої надії.

Як вдалося дізнатися UA-Футбол з достовірних джерел, інспектор матчу львів"янин Михайло Сидор високо оцінив роботу бригади арбітрів. Так, головний рефері Олег Зубарєв отримав від інспектора високі 7,6 бали, а його помічники Плужник і Беккер 7,8 і 7,9 балів відповідно.

ФК "Дніпро" з цього приводу має свою думку. Як повідомили в клубі, "Дніпро" подав протест на арбітраж у матчі з "Динамо". Примітно, що дніпропетровці не згодні відразу за декількома епізодами. Зокрема, на 50-й хвилині - за кілька секунд до першого забитого голу у ворота "Дніпра" - м"яч влучив у руку Маграо, але Зубарєв гру не зупинив.

Залишились поза увагою рефері і фол на Лобжанідзе, який стався на 33-й хвилині. Так само дніпропетровці мають претензії щодо жовтої картки Руслана Ротаня. Ну і, звичайно, ключовим пунктом є вилучення Віталія Мандзюка.

Зараз ви читаєте новину «Арбітр матчу "Динамо" - "Дніпро" отримав високу оцінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі