неділя, 12 червня 2011 18:53

"Анжі" підписав гравця ПСВ і збірної Угорщини

"Анжі" підписав гравця ПСВ і збірної Угорщини

Футбольний клуб "Анжі" офіційно повідомив, що клуб досяг домовленості з "ПСВ Ейндховен" про перехід гравця збірної Угорщини Балажа Джуджака. У неділю вдень у Будапешті генеральний директор "Анжі" Герман Чистяков і хавбек поставили підписи під чотирирічним контрактом.

Новачок команди приєднається до своїх одноклубникам на зборі в Австрії, який розпочнеться 4 липня.

"Я дуже радий стати частиною великого амбіційного проекту під назвою "Анжі". Для мене це великий крок уперед у кар'єрі, і мені хочеться якомога швидше вийти на поле з моїми новими партнерами по команді - Роберто Карлосом, Мубараком Буссуфою, Дієго Тарделлі та іншими. Я багато чув про фантастичну атмосферу, яка панує на домашніх матчах клубу в Махачкалі! Хочеться вже швидше відчути себе частиною великої сім'ї.

На жаль, раніше бувати в Росії не доводилося. Коли ми з "ПСВ" грали з "Сибіром", я був дискваліфікований, а на матч Ліги Чемпіонів проти ЦСКА я не приїжджав. Постараюся приїхати до Москви вже післязавтра - подивитися на гру моєї команди з ЦСКА з трибун.

Я радився з багатьма футбольними людьми. Переважна більшість з них, дізнавшись про плани і завдання, які ставить перед собою "Анжі", відразу сказали: "Їдь - не думай". Під час візиту до Москви сподіваюся знайти собі житло неподалік від бази, де зараз живе команда, і як можна швидше перевести туди мою сім'ю", - цитує хавбека офіційний сайт "Анжі".

24-річний Джуджак дебютував у складі ПСВ в січні 2008 року. У його активі 37 матчів і п'ять голів у складі збірної Угорщини. 

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" підписав гравця ПСВ і збірної Угорщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі