неділя, 16 травня 2010 17:00

Англія вибачилася перед іспанцями та росіянами за звинувачення у футбольних аферах

Англія вибачилася перед іспанцями та росіянами за звинувачення у футбольних аферах

Заявочний комітет Англії на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 вибачився за слова свого керівника лорда Трісмена, який звинуватив Іспанію і Росію в корупційному змові. За інформацією BBC News, листи з вибаченнями відправлені футбольним федераціям двох країн.

Трісмен піде з посади керівника заявочного комітету, однак залишиться на чолі Футбольної асоціації Англії. Як говориться в повідомленні BBC News, заявочний комітет шукає нового керівника і вживає заходів щодо мінімізації збитку, заподіяного висловлюваннями лорда.

Скандал викликали слова Трісмена про те, що Іспанія розраховує за допомогою Росії підкупити арбітрів на майбутньому чемпіонаті світу з футболу в ПАР. У відповідь іспанці нібито готові відкликати свою заявку на проведення світової першості 2018 року і підтримати заявку Росії.

Трісмен поділився своїми підозрами у приватній бесіді, проте зміст розмови потрапив у пресу. Статтю на цю тему опублікував британський таблоїд The Mail on Sunday. У статті наголошується, що Футбольна асоціація Англії намагалася добитися судової заборони публікації, посилаючись на недоторканність приватного життя, проте суд виніс рішення на користь газети.

Коментарів спортивних чиновників з Іспанії та Росії з приводу висловлювань Трісмена не надходило.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Англія вибачилася перед іспанцями та росіянами за звинувачення у футбольних аферах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі