пʼятниця, 17 жовтня 2008 19:39

Англійські клуби відкидають звинувачення в договірних матчах

Тренери футбольних клубів "Дербі Каунті" і "Норвіч Сіті", які виступають в другому по важливості дивізіоні чемпіонату Англії, відкинули підозри в участі своїх команд в договірному матчі. Про це повідомляє lenta.ru з посиланням на AP.

Раніше Асоціація футболу Англії (FA) оголосила про початок розслідування обставин матчу цих клубів, що відбувся 4 жовтня і завершилося перемогою "Дербі" з рахунком 2:1.

Приводом для початку розслідування став незвично великий об"єм ставок на цю гру, зафіксований в букмекерських конторах Філіппін.

За словами головного тренера "Дербі" Пола Джуелла, його підопічним нічого приховувати. Джуелл визнав, що перемога над "Норвічем" на чужому полі, взята "Дербі" вдесятьох, була несподіваною.

Голкіпер "Дербі" Рой Керролл був вилучений з поля на 51-ій хвилині матчу за рахунку 1:0 на користь його команди. Футболіст "Норвіча" реалізував пенальті і зрівняв рахунок, проте за п"ять хвилин до кінця зустрічі "Дербі" вирвав перемогу завдяки м"ячу Натана Елінгтона.

Головний тренер "Норвіча" Гленн Рьодер заявив, що на сто відсотків впевнений в непричетність будь-якого з гравців його команди до договірних матчів.

Раніше повідомлялося, що фігурантами справи про договірні матчі можуть стати п"ять команд і 30 футболістів, які виступають в чемпіонаті Англії.

Зараз ви читаєте новину «Англійські клуби відкидають звинувачення в договірних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі