четвер, 16 жовтня 2008 17:48

Англійські клуби підозрюють у договірних матчах

Асоціація футболу Англії (FA) оголосила про початок розслідування обставин матчу клубів "Дербі Каунті" і "Норвіч Сіті", які виступають в другому по значущості дивізіоні чемпіонату Англії, повідомляє lenta.ru з посиланням на AP.

Про те, що FA проведе розслідування, стало відомо 13 жовтня, але клуби, запідозрені в участі в договірних матчах, не називалися.

Назви клубів були опрюлюдненні після того, як запит в уряд із цього приводу подав член парламенту Норман Лемб, який є власником сезонного абонемента на матчі "Норвіча".

У букмекерських конторах Філіппін був зафіксований незвично високий об"єм ставок на матч 4 жовтня, який завершився перемогою "Дербі" з рахунком 2:1. У цій грі на 26-ій хвилині футболісти "Дербі" відкрили рахунок, на 51-ій хвилині "Норвіч" відновив рівновагу завдяки голу з пенальті, а за п"ять хвилин до кінця зустрічі гравець "Дербі" встановив остаточний рахунок.

Інформацію про ставки FA отримала від видання SundayTelegraph. Повідомлялося, що фігурантами розслідування справи про договірні матчі можуть стати п"ять футбольних клубів і 30 гравців.

Документи, що свідчать про різке підвищення об"єму ставок, також направлені в Комісію з азартних ігор Великобританії - орган, регулюючий діяльність букмекерських контор країни.

Зараз ви читаєте новину «Англійські клуби підозрюють у договірних матчах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі