четвер, 02 квітня 2009 15:41

Англійська преса назвала перемогу Англії "потворною"

Англійська преса назвала перемогу Англії "потворною"

Пропонуємо вашій увазі думки щодо матчу Англія - Україна провідних британських газет.

The Times

"Перемога була потворною. Капелло визнає це набагато пізніше. Як і впродовж всього сезону, англійці діяли нестабільно, але за давньою італійською звичкою перемогли. Це був жорсткий вечір для Англії, яка зіткнулася з гідним суперником в особі України. Але все таки гравці продемонстрували характер і перемогли. Було б таке за часів недовіри Стіва Макларена? Швидше, ні".

"Але після будь-якого успіху Капелло знайдуться люди, які шукатимуть проблеми в грі команди. Глен Джонсон і Ешлі Коул, який турбує особливо, виглядали вразливими в захисті, Френк Лемпард і Гарет Баррі не змогли встановити контроль в центрі поля, Пітер Крауч забив, але все-таки залишив не найкраще враження. Виключенням став Вейн Руні, який відмінно працював впродовж всього поєдинку, хоча заслужив жовту картку за фол проти Алієва у другому таймі".

"Лемпард подав з кута поля, Террі скинув на Крауча, якого залишати без нагляду на лінії воротарського майданчика. Нападаючий пробив із складного положення, але це для нього не проблема. Він таке доводив вже не раз".

"В України проблеми з атакою були ще серйознішими. Воронін не міг знайти себе серед Фердінанда і Террі. Вихід Шевченка помітно підняв настрій команді. У них у країні було багато розмов, чи готовий він грати в таких матчах фізично, але для України Шевченко, який не забив поки жодного голу за "Мілан" в Серії А, має величезне значення. Навіть виходячи з лавки".

The Guardian

"Фабіо Капелло 11 хвилин відчував незручність, яку постійно відчували попередні останні тренери збірної Англії. Після голу Шевченка не можна було сказати, що Англія обов"язково виграє цей матч".

"Клаус Бо Ларсен цілком міг залишити Англію без двох гравців. Суддя не прийняв ніяких дій, коли Гарет Баррі, який вже мав жовту картку, неодноразово фолив проти Мілевського, а потім закрив очі на момент, коли Руні також сильно і точно пробив по ногах Алієва. За офіційною версією, українець ніби трохи симулював жорсткість зіткнення, але воно дійсно могло завершитися неприємністю для нього".

"Окрім згуртованості і характеру команди у Англії практично нічого не можна виділити. Капелло розповів, що Україна була свіжіша через недавній старт сезону. Такий зручний спосіб виправдатися".

"Англійці мали територіальне панування, але суперник не виглядав заляканим. Останнім часом збірні України і Англії схожі між собою. Вони обидві вилетіли в 1/4 ЧС-2006 і не потрапили на Євро-2008. Проте в порівнянні з Капелло Олексій Михайличенко є новачком".

"Проблеми в України виникали не тільки, коли Крауч забив перший м"яч. Руні був у такому настрої, що його важко було зупинити капітанові Анатолію Тимощуку або ще комусь. Ніякої користі не було попереду від Вороніна. Але Україна була значно ближчою до основного складу, чим Англія, яка втратила трьох нападаючих".

The Independent

"Вісім днів тому мама Джона Террі Сью була спіймана на крадіжці в магазині. Сьогодні її син зробив таке саме, здобувши для команди незаслужену перемогу. Після матчу Фабіо Капелло святкував перемогу, піднявши два кулаки вгору, і потряс ними. Він пережив проблиск жаху, коли його команда пропустила гол".

"Капелло вже бачив, як грає його команда, коли все йде за планом. А зараз у нього була можливість подивитися на команду, яка не може нічого зробити, а час просто біжить до кінця. Він сказав, що розраховував на англійський характер, але впродовж останніх 43 років це не дуже допомагало".

"Люди, що йшли з "Вемблі", мізкували, ця перемога плід роботи Капелло, який нібито повернув упевненість в сили підопічних або просто збіг обставин, які маскують основні проблеми. Це була не найвдаліша гра, особливо у виконанні Джеррарда і Лемпарда, яка завершилася вдалим результатом".

The Telegraph

"В Англії не було людей, які могли б пройти пару захисників суперника Михалик - Чигринський, які відіграли прекрасно. Як же Англія нудьгувала за Емілем Хескі".

"Історію пишуть переможці, але програвші можуть розраховувати на деякі непомітні виноски. Руні ясна річ був найкращим в англійців. Він постійно турбував оборону суперника. Але Капелло дійсно повинен перевірити свій зір, якщо вважає, що брудний фол проти Алієва в центрі поля був "нормальною боротьбою. Слабкість духу арбітра Ларсена також допомогла залишитися на полі Гарету Баррі, який випадав з гри і постійно порушував правила".

"Українці мали проблеми в атаці. У роботяги Мілевського і Вороніна не було взаєморозуміння. Хоча в кінці тайму українці провели декілька потенційно гострих атак. Перерва, до речі, підійшла якраз вчасно".

За матеріалами football.ua

Зараз ви читаєте новину «Англійська преса назвала перемогу Англії "потворною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі