вівторок, 19 січня 2010 09:02

Андрій Шевченко повертається до тренувань

Андрій Шевченко повертається до тренувань

Шанувальники Андрія Шевченка можуть зітхнути з полегшенням. Рецидив травми спини, яка зламала кар"єру Андрія в Англії, виявився не гострим. І він вже сьогодні буде в строю, повідомив нам президент "Динамо" Ігор Суркіс.

Нагадаємо, в неділю, відчувши проблеми зі здоров"ям на першому ж тренуванні в Ізраїлі, володар "Золотого м"яча"-2004 попрямував до лікаря в Мюнхен.

"Він зробив необхідну процедуру. Як сказав мені Андрій, після неї йому стало значно краще. Гравець вважає, що зможе працювати на зборах. Зараз вирішується питання про видачу йому ізраїльської візи. У вівторок Андрій повернеться до тренувального процесу в Кейсарії", - сказав нам Суркіс.

У п"ятницю в 11.30 "Динамо" зіграє прем"єрний цього року матч - з клубом першої ліги Ізраїлю "Іронія Бат-Ям", в неділю - з "Хапоелем Ум Аль Фахім" з другої ліги. А на наступний вівторок призначено спаринг з представником вищого дивізіону "Хапоелем" з Пітах-Тікви.

Сегодня | Спорт

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко повертається до тренувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі