понеділок, 01 квітня 2013 17:26

Анчелотті залишиться тренером "ПСЖ" на наступний рік

Анчелотті залишиться тренером "ПСЖ" на наступний рік
Президент ПСЖ назвав прихід Моурінью і Венгера чутками ФОТО: footballhd.ru

Президент французького футбольного клубу "Парі Сен-Жермен" Нассер аль-Хелаїфі заявив, що Карло Анчелотті продовжить тренувати команду в наступному сезоні.

Раніше в зарубіжних ЗМІ з'явилася інформація, що на пост головного тренера "ПСЖ" претендують наставник мадридського "Реала" Жозе Моурінью і керманич лондонського "Арсеналу" Арсен Венгер.

"Я не розумію, чому всі цікавляться майбутнім Анчелотті. Я впевнений на всі 100%, що він залишиться в команді. Є газетні чутки, а є факти. Він пов'язаний контрактом з клубом ще на рік. Розмови про можливий прихід Моурінью або Венгера не більше ніж чутки", - заявив аль-Хелаїфі, повідомляє L'Equipe.

Аль-Хелаїфі висловив бажання зберегти півзахисника Девіда Бекхема в команді ще на рік. У січні англієць уклав з "ПСЖ" п'ятимісячну угоду.

"Він дуже щасливий в Парижі. Нам би хотілося, щоб він залишився в команді на наступний сезон. Придбання Бекхема - одне з моїх кращих рішень. Як людина, гравець і посол клубу він чудовий вибір. Він створив чудову атмосферу в команді, його всі обожнюють", - сказав аль-Хелаїфі.

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті залишиться тренером "ПСЖ" на наступний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі