середа, 26 листопада 2008 19:09

"Алієва я б підвісив за одне місце" - Анатолій Заяєв

"Алієва я б підвісив за одне місце" - Анатолій Заяєв
У матчі проти "Арсеналу" головний тренер киян Юрій Сьомін не зміг залучити кількох травмованих гравців – оборонців Тараса Михалика і Андрія Несмачного та півзахисника Мілоша Нінковича. Ще троє гравців середньої лінії – Корреа, Гусєв та Юссуф недавно відновилися після ушкоджень і грати поки не готові.

Тому Сьомін вперше у груповому турнірі Ліги чемпіонів випустив у стартовому складі двох форвардів – Бангура та Мілевського.

- З одного боку, у Сьоміна не було вибору, - каже "gazeta.ua" заслужений тренер України Анатолій Заяєв, 77 років. - Наситити опорну зону було ніким – Юссуф неготовий, а Каддурі через травму Несмачного діяв зліва. З іншого, форварди себе не показали. Мілевському забракло холоднокровності, щоб використати вихід сам на сам з воротарем на 80 хвилині. Він просто вдарив, не підняв голову, а треба було діяти гнучкіше – спробувати перекинути гокліпера. Бангура, це ясно, придатний поки тільки для чемпіонату України. У Лізі чемпіонів він помиляється в передачі, навіть якщо суперник не атакує. Взагалі останнім часом незадоволені "рожи" Мілевського та Алієва мене втомлюють

Особливо експерт ображений на півзахисника "Динамо".

- Кияни грали у хороший футбол, - каже Анатолій Миколайович. - Алієв своїм вилученням все зіпсував. Я говорив, що він грає як блатний і не відмовляюся від свої слів. За такі дії по відношенню до арбітра я б просто підвісив би Алієва за одне місце. Він не розуміє, що грає за країну. Невже вважає себе рятівником? Я б не штрафував Алієва, я б просто вигнав його з команди. Готовий дати всю свою зарплату Мілевському та Алієву тільки, щоб вони були людьми, щоб помічали на полі партнерів, а не грали виключно самі з собою та тільки для себе.

Гол "Арсеналу" - ланцюг помилок кількох гравців "Динамо".

- Кияни просто не прочитали епізод. Дали віддати Сеску передачу – по-перше. По-друге, якщо ти не передбачаєш розвиток ситуації, а нападаючий суперника опиняється в безпосередній близькості від воріт, усе уже залежить від нього. Богушу треба було завчасно вийти у район одинадцятиметрової позначки, а не стояти на лінії. Тоді б він перехопив передачу, - стверджує експерт.

 У "Динамо" вперше в стартовому складі у Лізі чемпіонів вийшов Асатіані.

- Непогано зіграв Малхаз, - оцінює Заяєв. - Не було достатньо практики, але не загубився. Взагалі вважаю правильно, що "Динамо" перенесло матч з "Іллічівцем" у чемпіонаті – гравці отримали можливість перевести подих.

Сьомін у Лондоні не провів жодної заміни.

- Дорікнути у цьому тренеру не можна. Важко увійти у таку гру та ще й за прохолодної погоди. М"язи спробуй розігріти. Та й особливо посилити гру було ніким – Рональдо ж на лаві запасних не сидів. А по-друге, повторюсь, "Динамо" грало непогано.

Наостанок прошу оцінити гру "Арсеналу".

- Тренер лондонців Венгер не боїться працювати на експорт – продає гравців спокійно. Вієйра, Анрі, Глєб – колишні лідери пішли. Але довіра до молодих у Венгера настільки велика,що він не боїться випускати їх навіть у вирішальних матчах Ліги чемпіонів. От Бендтнер і довів правоту свого тренера.

"Gazeta.ua"

Зараз ви читаєте новину «"Алієва я б підвісив за одне місце" - Анатолій Заяєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі