середа, 26 листопада 2008 12:33

Алієв зізнався, що штовхнув арбітра

Алієв зізнався, що штовхнув арбітра

В останньому виїзному поєдинку Ліги чемпіонів, який "Динамо" проводило в Порту, півзахисник Олександр Алієв став героєм матчу - гол Саші став єдиним в матчі і приніс "Динамо" довгоочікувану перемогу в найпрестижнішому клубному турнірі.

У поєдинку з "Арсеналом" Алієв також відзначився, але тільки з негативного боку - на останніх хвилинах отримав червону картку і фактично позбавив команду шансів відігратися. Втім, після матчу півзахисник, не дивлячись на пригнічений настрій, знайшов в собі сили прокоментувати події, які відбувалися на полі.

- Олександре, що відбулося в епізоді, коли ти отримав другу жовту картку?

- Так, визнаю, я штовхнув суддю. Але зробив це, оскільки бачив, що воротар "Арсеналу" трохи вийшов з воріт, і хотів розіграти штрафний щонайшвидше і без свистка.

- Визнаєш, що погарячкував в тому епізоді?

- Думаю, суддя просто шукав привід для того, щоб видалити мене.

- Готовий до можливого штрафу з боку керівництва клубу? Все-таки, гравець не має права підставляти команду і залишати її в меншості на останніх хвилинах матчу.

- Як скажуть, так і буде. Не думаю, що за такий момент мене оштрафують. Але якщо це відбудеться, буде неприємне.

- Адже цей штрафний міг бути вирішальним.

- Міг би. Та і позиція, як говориться, була моєю. Але суддя мене видалив.

- Чи була установка грати персонально з Фабрегасом?

- Ні. Була установка не залишатися за лінією м"яча, а після завершення атак повертатися на свою половину поля, щоб зустрічати суперника і не давати спокійно розігрувати м"яч.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Алієв зізнався, що штовхнув арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі