субота, 06 березня 2010 15:11

Алієв забив за "Локомотив"

Алієв забив за "Локомотив"
Український півзахисник Олександр Алієв забив гол у товариському поєдинку, реалізувавши пенальті.

Гра пройшла в рівній боротьбі і рясніла жорсткими стиками і єдиноборствами. Проте команди встигли обмінятися не лише ударами по ногах, але й забитими м"ячами.

На 34-й хвилині рахунок у матчі відкрив вихованець школи Локомотива Віталій Мараховський, який замкнув зкидку партнера по Динамо після подачі кутового. Проте вже через п"ять хвилин залізничники відповіли своїм голом - активний Сичов змусив мінчан сфолити на собі в штрафній, а штатний виконавець всіх стандартів Локо в цій зустрічі Олександр Алієв вразив ворота гостей з точки - 1:1.

Голи другого тайму вмістилися в його стартовий відрізок. На 47-й хвилині навіс Гатагова з лівого флангу  і наступний за ним удар головою Сичова збентежили французького захисника "Динамо" Орел"єна Монтарупа, який зрізав м"яч у власні ворота.

Гостям вистачило десяти хвилин, щоб відігратися. Гілерме не зумів зафіксувати м"яч після удару з-за меж штрафного, і Драгун, який підкараулив відскік відправив його в сітку - 2:2.

У час, що залишився до небезпечних моментів біля воріт команд справа доходила вкрай рідко, тому рахунок зустрічі не зазнав змін. Як і минулого року команди Юрія Сьоміна і Сергія Гуренко зіграли внічию.

Локомотив - Динамо Мінськ 2:2

Голи: Алієв, 40 (з пенальті), Монтаруп, 47 (у свої ворота) - Мараховський, 34, Драгун, 57

Локомотив: Гілерме, Кузьмін, Асатіані, Баша, Смольников (Глушаков, 46), Гатагов, Дуймовіч (Шарлес, 46), Тарасов, Одемвінгіє (Торбинський, 61), Алієв (Драман, 70), Сичов

За матеріалами football.ua, ФК Локомотив

Зараз ви читаєте новину «Алієв забив за "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі