пʼятниця, 26 березня 2010 10:34

Алієв набивав м"яч у костюмі і краватці (ФОТО)
7

Фото: fclm.ru

У четвер, 25 березня, футболісти "Локомотива" взяли участь у рекламній зйомці данського бренду Matinique, який з сезону-2010 є офіційним партнером клубу. Багато вболівальників вже звернули увагу, що на матч з "Крильями Совєтов" футболісти і тренери прибули в строгих сірих костюмах.

На старт у Лізі Європи "Локо" вийде в стильному одязі повсякденного стилю з осінньої колекції - джинсах, светрах, куртках Matinique. Натомість датський бренд отримав можливість використати образи футболістів у своїх рекламних кампаніях і акціях.


У рекласной зйомці взяло участь 8 гравців "Локо": Гільєрме, Ренат Янбаєв, Марко Баша, Томіслав Дуймовіч, Алан Гатагов, Олександр Алієв, Дмитро Торбінський і Денис Глушаков.

Нагадаємо, 1 лютого Алієв підписав трирічний контракт з "Локомотивом". До переїзду в Москву, Алієв вісім останніх років належав київському "Динамо".

У складі "Локомотива" Алієв дебютував 14 березня 2010 у грі чемпіонату Росії з "Рубіном", в якому його клуб програв 0:2. У наступній грі, з "Крильями Совєтов", Алієв забив перші два м"ячі за "Локо", який виграв матч з рахунком 3:0.

За матеріалами ФК "Локомотив", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Алієв набивав м"яч у костюмі і краватці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі