середа, 26 травня 2010 12:51

Алієв і Шевченко знищили Литву (ФОТО)
28

Збірна України провела свій перший товариський поєдинок в рамках підготовки до домашнього Євро-2012 проти команди Литви. Гра відбулася на харківському стадіоні "Металіст".

Дебютним матч виявився не тільки для наставника синьо-жовтих Мирона Маркевича. Вперше форму головної команди країни наділи Олександр Горяїнов, Євген Коноплянка, Денис Олійник, Володимир Польовий та Артем Федецький.

Протягом всієї гри господарі поля володіли беззаперечною перевагою, перетворивши її у розгром прибалтів з рахунком 4-0. Вже на 11 хвилині рахунок у своєму фірмовому стилі - зі штрафного - відкрив Олександр Алієв, він же подвоїв перевагу українців через 6 хвилин після філігранної передачі Андрія Шевченка. У другому таймі вже сам капітан двічі вразив ворота збірної Литви - спочатку з пенальті на 69 хвилині, а через 10 хвилин увірвався в штрафну і завдав контрольний постріл по воротах гостей.

Фото ІА Міст

Зараз ви читаєте новину «Алієв і Шевченко знищили Литву (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі