понеділок, 02 липня 2018 00:14

Як Хорватія здолала Данію і вийшла на Росію - відео

Як Хорватія здолала Данію і вийшла на Росію - відео
Ракітіч забив вирішальний пенальті. Фото: SPORTARENA.com

У поєдинку 1/8 фіналу Кубка світу-2018 збірні Хорватії та Данії не змогли визначити переможця в основний час.

Суперники дуже жваво почали поєдинок, уже в дебюті обмінявшись голами. Данці відзначилися після вкидання аута: м'яч потрапив до Матіаса Йоргенсена, який пробив з близької відстані - м'яч від голкіпера і стійки закотився у ворота.

Майже одразу хорвати зрівняли рахунок: данці не розібралися в штрафному, захисник влучив партнеру в обличчя, м'яч відскочив до Манджукича і той метрів з 8 без перешкод поцілив у ворота.

Дивовижним чином події розвивалися у другому таймі компенсованого часу: Матіас Йоргенсен збив Ребича в штрафному і арбітр вказав на позначку, при цьому обмежився "гірчичником" для захисника, хоча мав місце фол останньої надії.

Однак Модрич не реалізував 11-метровий - Шмейхель вгадав напрямок і врятував свою команду.

У серії пенальті одразу шестеро ударів не досягли цілі, втому числі і представника київського "Динамо" Піваріча. Врешті-решт Фортуна посміхнулася збірній Хорватії, один з лідерів якої Ракітіч поставив крапку у матчі.

В 1/4 фінала Хорватія зіграє з Росією.

Хорватія - Данія 1:1 (пен. - 3:2)

Голи: М. Йоргенсен, 1 - Манджукіч, 4

Хорватія: Субашич, Ловрен, Стрініч (Піваріч, 81), Врсалько, Віда, Модріч, Ракітіч, ​​Перішич (Крамаріч, 97), Брозовіч (Ковачич, 71), Ребич, Манджукич (Бадель, 108)

Данія: Шмейхель, К'єр, Крістенсен (Шьоне, 46), Кнудсен, М. Йоргенсен, Ділейні (Крон-Делі, 98), Еріксен, Дальсгор, Поульсен, Корнеліус (Н. Йоргенсен, 66), Брейтуейт (Сісто, 105)

Попередження: М. Йоргенсен (115)

Серія пенальті 0:0 - Еріксен (стійка), 0:0 - Бадель (воротар), 0:1 - К'єр, 1:1 - Крамаріч, 1:2 - Крон-Делі, 2:2 - Модріч, 2:2 - Шьоне (воротар), 2:2 - Піваріч (воротар), 2:2 - Н. Йоргенсен (воротар), 3:2 - Ракітіч

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хорватія - Данія 1:1. Хорвати перемогли в серії пенальті

До чвертьфіналу Кубка світу-2018 також пробилися Франція та Уругвай.

Зараз ви читаєте новину «Як Хорватія здолала Данію і вийшла на Росію - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі