неділя, 15 листопада 2009 14:58

Ахметов запропонував Суркісу $1,5 млн за всі квитки на матч з греками

Ахметов запропонував Суркісу $1,5 млн за всі квитки на матч з греками

Офіційне звернення президента ФК "Шахтар" Ріната Ахметова до президента ФФУ Григорія Суркіса.

Шановний Григорій Михайлович!

Головна для українського футболу гра року відбудеться 18 листопада на "Донбас Арені". Цього дня вирішиться, поїде наша збірна на Чемпіонат світу в ПАР чи ні.

Всі розуміють, що національна команда потребує підтримки вболівальників. Але ФФУ встановила непомірно високі ціни на квитки. Я вже неодноразово говорив і ще раз повторю, що з уболівальниками обійшлися, м"яко кажучи, недобре. До того ж, ми отримали величезний ризик побачити на принциповому матчі напівпорожній стадіон.

Встановивши величезні ціни на квитки, ви хочете заробити з "Донбас Арени" близько 36 мільйонів гривень (4,5 мільйонів доларів по курсу Нацбанку). Це притому, що матчі української збірної в Дніпропетровську і Харкові принесли ФФУ приблизно по 300 тисяч доларів кожен.

Григорію Михайловичу, я пропоную Вам реальний вихід з ситуації, що склалася. ФК "Шахтар" готовий викупити у ФФУ всі 50 тисяч місць на гру Україна - Греція за 1,5 мільйони доларів. Це більше, ніж ви отримали за всі домашні матчі відбірного циклу Чемпіонату світу-2010 зі всіх стадіонів разом узятих.

Ми ж запропонуємо всім уболівальникам України квитки за тими цінами, за якими вони продаються на матчі "Шахтаря" в Лізі Європи. Від 20 до 1200 гривень (25, 40, 50, 75, 210, 370, 700, 850).

Виплативши ФФУ 1,5 мільйона доларів, "Шахтар" консолідовано зможе виручити, продавши всі квитки на "Донбас Арену", трохи 353 тисяч доларів. Різниця, а саме, 1 мільйон 147 тисяч доларів США, буде погашена із засобів нашого клубу.

Ті уболівальники, які вже купили квитки за завищеними цінами ФФУ, природно, повинні будуть отримати компенсацію за різницю в ціні.

Григорію Михайловичу, я чекаю від Вас публічної відповіді в найближчу годину. Часу на те, щоб виправити ситуацію майже не залишилося.

За матеріалами ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «Ахметов запропонував Суркісу $1,5 млн за всі квитки на матч з греками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі