четвер, 12 листопада 2009 14:08

"Не можна встановлювати такі високі ціни" - Ярмоленко

"Не можна встановлювати такі високі ціни" - Ярмоленко

Форвард київського "Динамо" Андрій Ярмоленко дав інтерв"ю після відкритого тренування збірної України перед матчем з греками.

- Бачили останні ігри підопічних Отто Рехагеля?

- На теорії встигли подивитися поки що тільки один матч. Можу тільки сказати, що нас очікує двобій з гарною командою.

- Можете виділити якісь особливості в грі майбутнього суперника?

- Поки що мені буде складно це зробити, адже ми ще недостатньо добре вивчили греків.

- За кого будете вболівати в парі Росія - Словенія?

- За Росію, звичайно. Дуже хочеться, щоб наші сусіди потрапили на чемпіонат світу.

- Симпатії до команди Гуса Хіддінка пов"язані в першу чергу з місцем вашого народження?

- Річ навіть не в тому, що я народився в Санкт-Петербурзі. Мені просто останнім часом дуже подобається, як грає ця збірна. Вважаю росіян сильнішими за словенців і вірю, що вони поїдуть до Африки.

- Матч-відповідь збірна Україна проведе на полі найбільш принципового суперника "Динамо" - на цьому стадіоні ваш клуб нещодавно зійшов із кубкової дистанції. Наскільки комфортно особисто ви будете почувати себе на "Донбас-Арені"?

- Я відчуваю себе комфортно на стадіоні будь-якого міста. До того ж треба враховувати, що донецькі трибуни будуть підтримувати нашу команду, а не суперника. На "Донбас-Арені" не буде ні "Шахтаря", ні "Динамо" - вся місцева публіка буде переживати тільки за одну команду - збірну України. Ми ж, у свою чергу, намагатимемося не підвести своїх уболівальників.

- Цікавилися цінами квитків на цей матч?

- Дізнався цю інформацію з теленовин. Якщо чесно, то мені стало смішно. Вважаю, що не можна в нашій країні встановлювати такі високі ціни за прохід на стадіон. Деякі люди за місяць не отримують таких грошей, як коштують квитки на гарні місця. Чув, що пропуск на центральний сектор коштує вісім тисяч гривень! Не думаю, що це порядно по відношенню до наших уболівальників.

Спорт-Экспресс в Украине

Зараз ви читаєте новину «"Не можна встановлювати такі високі ціни" - Ярмоленко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі