четвер, 12 листопада 2009 08:08

"В України немає жодного гарного індивідуального гравця" - Гекас

"В України немає жодного гарного індивідуального гравця" - Гекас

Нападник збірної Греції Теофаніс Гекас розповів FIFA.com що його команда спробує протиставити збірній України. Наш майбутній суперник не бачить у нас футболістів, проти яких варто було б грати індивідуально.

До жеребкування всі несіяні команди сподівалися зіграти саме з Грецією. Що ти думаєш про це?

Очевидно, всі інші команди думали, що ми - одні з найлегших супротивників, але перемоги дістаються не за рахунок репутації. Битва буде йти на кожному клаптику поля, як це було на Євро-2004. Тоді всі хотіли зіграти з Грецією, і ви бачите, що сталося потім... (Греція виграла чемпіонат Європи 2004 року - "Блік")

Ви будете грати проти України 14 і 18 листопада. Що ви протиставите в цій грі?

Вони, звичайно, складні суперники - це будуть нелегкі ігри. Але, я думаю, у нас є хороший шанс, і ми тримаємо свою долю у своїх руках. Якщо покажемо свої найкращі якості, я впевнений - ми будемо на літаку в ПАР.

Ти думаєш в України є перевага в тому, що вони раніше грали складні матчі у відборі на чемпіонатах світу (наприклад з Німеччиною у 2001 році)?

Ні, це нічого не значить. По-перше, вони тоді програли (5-2 за підсумками двох матчів, - "Блік"). По-друге, зараз у команді багато молодих гравців. Україна не має жодних переваг. Я бачу це зовсім по-іншому - їм не вистачає досвіду, а в нас його з надлишком.

Які українські гравці найбільше вимагають зусиль у захисті?

Ми не будемо грати проти когось із них індивідуально, ми будемо уважні до всієї команди. У них немає жодного гарного індивідуального гравця. Якщо ми зосередимося на нашій грі, українцям тільки й залишиться, що спостерігати зі сторони.

blik.ua

Зараз ви читаєте новину «"В України немає жодного гарного індивідуального гравця" - Гекас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі