понеділок, 17 грудня 2007 15:38

Ахметов: віддавати Кастільо за копійки не збираємось

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов заявив, що рекордне придбання минулого літа Нері Кастільо не виправдало очікувань тренерського штабу, унаслідок чого останній опинився на лавці запасних.

- Кастільо - це сильний, досвідчений гравець. Ми заплатили за нього практично $ 30 млн. сподіваючись на те, що він допоможе нам в Лізі чемпіонів. Але, як виявилось, він нам допомагав в основному на трибуні, як глядач. Видно, добре "хворів", добре аплодував. Для мене взагалі не грає ролі, коштує гравець – $ 30 млн.  або разів в п"ятнадцять менше. Грати повинен той, хто сильніший, - заявив Ахметов.

Також преидент віце чемпіона-України прокоментував ситуацію з можливим переходом Кастільо до "Манчестер Сіті".

- Йдеться про оренду на один рік, за це нам пропонують $ 1,6 млн.и право викупу. Тобто, якщо Кастільо їм підійде – вони нам через рік заплатять 19 мільйонів євро, не підійде – те вони нам його повернуть назад, і скажуть, робіть з ним, що хочете. У цій ситуації "Манчестер Ситі" нічим не ризикує, а нам ця пропозиція не підходить. Ми відповіли категоричною відмовою і зробили стрічну пропозицію: 1 рік оренди — 5 млн. євро, і у вас немає ніякого опціону, тобто права викупу. Ми ще не домовилися, у нас йде переговорний процес, але я не виключаю того, що ми можемо домовитися, - додав Ахметов.

Джерело: www.championat.ru.
Зараз ви читаєте новину «Ахметов: віддавати Кастільо за копійки не збираємось». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі