понеділок, 26 листопада 2007 08:37

Лукареллі: я просто вражений неприємним вчинком Кастільо

Лукареллі: я просто вражений неприємним вчинком Кастільо

Італійський форвард донецького "Шахтаря" Крістіано Лукареллі після матчу чемпіонату України проти охтирського "Нафтовика" розповів про вчинок Кастільо.

- Формально Кастільо мав право на такий учинок, адже одного конкретного пенальтіста перед грою тренер не призначає. Серед тих футболістів "Шахтаря", що були в той момент на полі, троє вважаються рівноправними претендентами на пробиття пенальті: Жадсон, Кастільо і я. А вже кому бити, ми повинні вирішити самі. Я збирався це зробити не тому що заробив 11-метровий, а тому що був абсолютно упевнений у собі. Кастільо перешкодив, але я не став з ним сперечатися, тому що не хотів, щоб уболівальники побачили - у нас виникла конфліктна ситуація. Подібні речі просто неприпустимі, - заявив Лукареллі.

Кастільо пенальті не реалізував - м"яч відбив голкіпер гостей Артем Куслій, а "Шахтар" в рідних стінах не зміг перемогти аутсайдера чемпіонату "Нафтовик", зігравши внічию 1:1, інформує www.champion.com.ua.


Зараз ви читаєте новину «Лукареллі: я просто вражений неприємним вчинком Кастільо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі