середа, 19 листопада 2008 14:25

Агуеро залишив збірну через ускладнення вагітності дочки Марадони

Нападаючий мадридського "Атлетико" Серхіо Агуеро напередодні покинув стан збірної Аргентини в шотландському Глазго.

Раптовий від"їзд форварда до Мадрида пов"язують з проблемами з серцем у його вагітної подруги Джанніни, яка доводиться дочкою суперзірці і нинішньому головному тренерові збірної Аргентини Дієго Марадоні. Як повідомляється, цю інформацію в інтерв"ю аргентинському радіо підтвердив Алехандро Манкусо, що входить в тренерський штаб національної команди.

У свою чергу, мати Джанніни і колишня дружина Марадони Клаудіа Вільяфане підтвердила в своєму інтерв"ю одному з аргентинських телеканалів, що її дочка перебуває в лікарні. При цьому вона підкреслила, що госпіталізація Джанніни є всього лише запобіжним засобом і майбутньому внукові або внучці Марадони нічого не загрожує.

Швидше за все, Агуеро не встигне повернутися в розташування національної команди до початку товариського матчу аргентинців зі збірною Шотландії, яка стане першою для Дієго Марадони на посту головного тренера.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Агуеро залишив збірну через ускладнення вагітності дочки Марадони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі