вівторок, 18 травня 2010 13:40

Адвокат залишив Аршавіна капітаном збірної Росії

Адвокат залишив Аршавіна капітаном збірної Росії

Новий головний тренер збірної Росії Дік Адвокат заявив, що капітанська пов'язка в російській команді залишиться у форварда лондонського "Арсеналу" Андрія Аршавіна. Про це повідомляє ИТАР-ТАСС. За словами Адвоката, Аршавін - хороший капітан, і його "приймають у команді".

Адвокат, який 18 травня підписав контракт з Російським футбольним союзом (РФС) за схемою "2 +2" (на два роки з можливістю продовження ще на два), сказав, що для виклику в національну команду гравцеві потрібно буде добре грати за клуб.

За словами нового наставника збірної, рівні шанси потрапити до складу команди мають усі гравці, у тому числі нападаючий Олександр Кержаков, який під час роботи Адвоката в пітерському "Зеніті" втратив місце в основному складі.

Як повідомляє РИА Ноости, Адвокат підкреслив, що він не планує серйозні зміни в складі, оскільки колишній наставник росіян Гус Хіддінк залишив після себе сильну команду. Тренер також повідомив, що в збірній він планує дотримуватися тактичної схеми 4-3-3.

Хіддінк призначив Аршавіна капітаном збірної Росії в березні 2007 року. У січні 2008 року тренер позбавив Аршавіна цього звання за вилучення в матчі з Андоррою, і на Євро-2008 капітанську пов'язку носив Сергій Сємак. Влітку 2009 року Хіддінк знову призначив Аршавіна капітаном збірної.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Адвокат залишив Аршавіна капітаном збірної Росії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі