вівторок, 04 травня 2010 11:29

Збірна Бельгії знайшла заміну Адвокату

Збірна Бельгії знайшла заміну Адвокату

Головним тренером збірної Бельгії призначений Жорж Лекенс. Про це повідомляє Associated Press. Він замінить на посту наставника команди, голландця Діка Адвоката, який 15 квітня 2010 розірвав контракт з бельгійцями, щоб очолити збірну Росії. Лекенс очолить бельгійців вдруге у своїй кар'єрі.

Лекенс працював зі збірною Бельгії з 1997 по 1999 роки. Тренер вивів бельгійців на чемпіонат світу 1998 року. Проте тоді збірна Бельгії не змогла вийти з групи, і тренер незабаром був звільнений. Останнім часом 60-річний фахівець працював з бельгійським клубом "Кортрейк".

Раніше можливими наступниками Адвоката називалися наставник "Гента" Мішель Прюдомм, а також тренер англійського "Портсмута" Аврам Грант.

Адвокат в даний час вирішує з бельгійцями питання про компенсацію за розрив контракту. За даними видання "Советский спорт", Федерація футболу Бельгії має намір отримати з Адвоката не мільйон євро, зазначений в угоді в якості неустойки, а більш велику суму. Не виключено, що сторони звернуться до суду.

Офіційно Адвоката поки не призначено тренером збірної Росії. Його призначення має відбутися перед конференцією Російського футбольного союзу (РФС), яка пройде 17 травня 2010 року.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Збірна Бельгії знайшла заміну Адвокату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі