понеділок, 21 березня 2011 18:40

Абрамович для Ісінбаєвої відремонтує стадіон

Абрамович для Ісінбаєвої відремонтує стадіон

Російський бізнесмен Роман Абрамович відремонтує легкоатлетичний стадіон у Волгограді, щоб там могла тренуватися дворазова олімпійська чемпіонка у стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва. Спортсменка особисто попросила Абрамовича зайнятися ремонтом спортивної арени, і бізнесмен погодився, повідомляє Reuters.

Ісінбаєва і Абрамович зустрілися в грудні 2010 року під час презентації заявки Росії на проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року. Про це розповів президент Всеросійської федерації легкої атлетики (ВФЛА) Валентин Балахнічев.

За словами Балахнічева, Абрамович вже найняв фахівців, які повинні визначити, які роботи треба провести на стадіоні, та оцінити їх вартість. Роботи можуть бути завершені вже до кінця літа 2011 року. Зараз Ісінбаєва не може тренуватися на стадіоні у Волгограді взимку, оскільки на арені холодно.

Нещодавно Ісінбаєва змінила тренера. Вона пішла від Віталія Петрова і повернулася до свого старого наставника Євгену Трофимова. Ісінбаєва планує поборотися за золото Олімпіади-2012 в Лондоні. Завершити кар'єру спортсменка хоче після чемпіонату світу 2013 року, який пройде в Москві.

Зараз ви читаєте новину «Абрамович для Ісінбаєвої відремонтує стадіон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі