неділя, 06 лютого 2011 12:35

Олена Ісінбаєва повертається у великий спорт після річної перерви

Олена Ісінбаєва повертається у великий спорт після річної перерви

Дворазова олімпійська чемпіонка у стрибках з жердиною Олена Ісінбаєва повертається у великий спорт. Першим стартом після майже річної перерви для неї стануть міжнародні змагання "Російська зима" у Москві, які відбудуться 6 лютого в Легкоатлетичному манежі ЦСКА.

"За мене, крім моїх друзів, прийдуть вболівати батьки, які спеціально приїхали з Волгограда, - сказала Олена Ісінбаєва. - Вони у мене досвідчені вболівальники, у них вже є свої ритуали, вони знають, як себе вести, що робити.

Взагалі мої батьки завжди готові приїхати вболівати за мене хоч на край світу, але не завжди це можливо. Мій тато досі працює, а мама без тата - нікуди. Зате вони із задоволенням приїдуть підтримати мене в Москву, а потім вирушать і до Донецька. Але хвилюватися вони, думаю, будуть більше, ніж будь-хто - все-таки, я їх дочка".

"Я дуже скучила за стартами, - продовжила Ісінбаєва. - Здавалося, що в цей час ніби й не жила. Останній старт у мене був у березні 2010 року, у квітні я відпочивала, а з травня і до вчорашнього дня посилено працювала. Звичайно , я дуже рада, що знову починаю виступати. І вибір турніру в цьому плані невипадковий. Мені хотілося в першу чергу потішити російських глядачів.

Я приїжджаю на "Російську зиму" другий рік поспіль, в минулому сезоні в мене тут все склалося вдало, я виграла, сподіваюся, на цей раз теж буде добре".

Олена Ісінбаєва також поділилася своїми подальшими планами. "Після "Російської зими" я планую виступити 12 лютого на змаганнях "Зірки жердини" у Донецьку (Україна), 22 лютого - на турнірі GE Galan у Стокгольмі (Швеція), а також 4-6 березня на зимовому чемпіонаті Європи в Парижі (Франція ). На цьому зимовий сезон для мене завершиться, і я почну підготовку до літніх стартів".

За матеріалами РБК-Спорт, Весь спорт

Зараз ви читаєте новину «Олена Ісінбаєва повертається у великий спорт після річної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі